Tänne sivustolle tulen kokoamaan omia pienois Novellejani, vuosien saatoilta jota olen pöytälaatiikkooni visusti piilottanut ja voihan joukkoon eksyä kaiken näköistä muutakin, arvosteluista ihan omiin ajatuksiini. 

Tässä ensimmäisessä "blogissani", taikka artikkelissa voisin avata ihan miestä tämän kaiken takana. Olen vähän viirun alle 30-vuotias mies, maamme omasta helmestä, Varsinais-Suomesta. Kirjoittaminen, sekä lukeminen ovat olleet enemmän tai vähemmän koko elämäni aikana lähellä sydäntä ja etenkin Fantasiakirjallisuus sen kaikessa muodossa ja suurimpina innoittajinani ehkä ovatkin toimineet Tolkien, sekä Martin. Ensimmäisenä mainitun Hobitin olen kahlannut lukuisia ja lukuisia kertoja läpi, jopa niin monta kertaa että joutusin jokunen vuosi sitten hankkimaan uuden kirjan vanhan tilalle. 

Kaiken lukemisen, sekä kirjoittamisen takana on myös mies joka nauttii ihanasta perheellisen miehen elämästä, sekä silloin kun aikaa riittää, voi minut tavoittaa myös videopelien parista tai vaikka kalastamasta, joka on ollut elämäni ehkä suurin intohimo jo taaperosta asti. 

Kirjoittamisen aloitin joskus ylä-asteella äidinkielen opettajani innostamana, joka hyvien arvosanojen lisäksi antoi minulle myös paljon kehuja fantasi teoksista josta myöhemmin kasasinkin oman Novelli -kokoelmani, jota en vielä ole kehdannut missään julkaista, paitsi nyt, tällä sivustolla. Tosin oikeinkirjoitus ei ikinä ole ollut vahvin osa-alueeni, mutta sitä varten on kuulemma oikolukijat, vai mitä ?

Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä vetää stoppi, sillä oma perheeni kaipaa minua, joten: 

Näkemisiin, tai itseasiassa tässä kohtaa voidaan kai todeta, lukemisiin,

 

- Arvi Oskar Kivi